Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Joliet. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Joliet

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Езикознание в Joliet - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Joliet. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Joliet Filter

английски език за академични цели (elap)

University of St. Francis
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 15 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Joliet + още 1

Английски език за академични цели (ELAP) е английски език програма за обучение на пълен работен ден, предлага се в 15-седмични сесии започват през януари (Spring) и август (есен), както и през лятото, като се започне през май. Пълен работен ден ELAP студенти вземат минимум 18-20 часа обучение по английски език на седмица. Допълнителни избираеми също са на разположение. Студентите, които не се нуждаят от виза, могат да вземат ELAP курсове на непълно работно време.