Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Michigan. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Michigan

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Езикознание в Michigan - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Michigan. Цялата информация тук!

3 резултата за Езикознание, Michigan Filter

Intensive English Програма

Northwood University
Кампус Редовно обучение 4 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Midland

Интензивен английски програма в Northwood University предлага английски като втори език (ESL) инструкция за степен, търсещ и неправителствени степен търси студенти.

Интензивна програма по английски език

Access International Business Institute
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Ann Arbor

Нашата програма предлага интензивно изучаване на английски език в пет области: едната, уменията за четене (четене с разбиране, лексика обогатяване, и перифразира и дискусионни умения); две, граматика за говорене; три, състав умения (писане); четири, говорене и произношение; и пет, подготовка за вземане на изпитите TOEFL и MELAB ...

ELI курс по английски език

Henry Ford College
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Detroit

Английският не е ли първият ви език? Интересувате ли се да подобрите уменията си по английски? Тогава, Институтът по английски език на HFC (ELI) е за вас. ELI предлага обучение по американски английски език и култура. Нашата интензивна английска програма ви подготвя за успех в курсове на ниво колеж, заетост, която изисква писмено и устно владеене на английски език, както и тестът по английски като чужд език (TOEFL).