Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Minnesota Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Minnesota. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Minnesota

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Езикознание в Minnesota - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Minnesota. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Minnesota

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
Saint Mary's University of Minnesota

Институтът за езикови изкуства De La Salle в Сейнт Мери предлага интензивна английска като втори език (ESL) програма, която позволява на учениците от страни, които не гов ... [+]

Английски като Втори Език

Институтът за езикови изкуства De La Salle в Сейнт Мери предлага интензивна английска като втори език (ESL) програма, която позволява на учениците от страни, които не говорят английски език, да подобрят своя английски език, докато участват в живота на североамериканския университет. След успешното завършване на програмата, учениците могат да изберат да продължат обучението си като студенти с пълно работно време в Света Мария.... [-]

Съединени Американски Щати Winona
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
16 седмици
Кампус
Научете повече на английски