Filter
Курсове
Съединени Американски Щати New Mexico Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в New Mexico. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в New Mexico

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Езикознание в New Mexico - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в New Mexico. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, New Mexico

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Ако имате солидна основа на английски език, но се нуждаят от някои академични-базирани уроци, това е идеалното програма за вас. Целта е да се гарантира, че ще бъде готов ... [+]

Пътека СЕМЕСТЪР @ SFUAD

Всеки международен студент, който може да се заинтересува присъства SFUAD за четири години опит има възможност да се присъедини към Пътека English програма - което е специално предназначено за отглеждане на вашите познания по английски разбиране до емфие, преди да започнете вашия академичен опит! Ако имате солидна основа на английски език, но се нуждаят от някои академични-базирани уроци, това е идеалното програма за вас. Целта е да се гарантира, че ще бъде готов да пишат, четат и говорят на академично, University ниво на английски език. Уроци включват: College писане, Кандидат-говорни / Презентационни умения и английски език за художествени цели (като например Критика Skills & съвременните проблеми в изкуство и дизайн, език чрез филми, комуникация чрез Драма). Това за един учебен срок опит ще ви подготви да бъде по-ал в класната стая с вашите колеги - и вие ще бъдете печелите колеж кредити, докато повишаване на вашите познания по английски!... [-]

Съединени Американски Щати Santa Fe
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
16 седмици
Кампус
Научете повече на английски