Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Novato. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Novato

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Езикознание в Novato - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Novato. Цялата информация тук!

2 резултата за Езикознание, Novato Filter

Интензивен курс по английски език

College of Marin
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Kentfield Novato

Интензивен английски Програмата е предназначена за чуждестранни студенти и жители готвят да влязат американски колежи и университети.

Английски като втори език (ESL)

College of Marin
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Kentfield Novato

Noncredit класове ESL са предназначени за възрастни в общността, които искат да подобрят английския си, за да оцелеят в англоезична общност, за да се получи или запази на работа, или да се подготвят за академични курсове. Credit ESL класове се предлагат за колеж кредит на студенти в междинно до напреднали нива на професионалната подготовка.