Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Seattle. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Seattle

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

С около 634 000 жители към 2012 г., Сиатъл е най-големият град в Тихия океан Северозападния район на Северна Америка и е една от най-бързо развиващите се градове в Съединените щати. Сиатъл е дом на Университета на Вашингтон, както и нейното професионално и продължаващо образование единица, Университета на Вашингтон Образователен Outreach.

Курсове Езикознание в Seattle - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Seattle. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Seattle Filter

INTERLINK A.C.E. at Seattle Pacific University

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Кампус Редовно обучение 5 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Seattle