Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Spokane. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Spokane

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Спокейн е град, разположен в Северозападна САЩ в щата Вашингтон. Районът Спокейн се счита за един от най-продуктивните области добив в Северна Америка. Спокейн "и икономика по традиция се основава на природните ресурси, като център на минното дело, дървен материал, и селското стопанство.

Курсове Езикознание в Spokane - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Spokane. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Spokane Filter

Курс: Интензивна програма по английски език (IELP)

Community Colleges of Spokane
Кампус Редовно обучение 7 - 11 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Spokane

Програмата за интензивен английски език (IELP) е изключителна, напълно акредитирана езикова програма, която помага на чуждестранни студенти от цял свят да развият своите английски езикови умения. Предлага се в общинския колеж Spokane Falls.