ACADEMICCOURSES

Online Езикознание курсове в Хюстън.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Езикознание

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Записан в категорията като най-големият град в щата Тексас и четвъртата по големина в страната по отношение на населението, Houston град е известен с масивна и уникалния си силует, които той определя. Освен факта, че над 2 милиона души пребивават тук, в града има четири държавни университети в своите граници. Това не включва по-голям брой частни висши учебни заведения.

Задочно курсовете Езикознание и краткосрочни курсове в Хюстън. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

3 резултата за Езикознание, Хюстън Filter

Курс: Английски език като втори език (ESL)

American National College
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно
<
56 седмици
Кампус

Ние знаем, че постигането на вашите мечти и цели често изисква да научат английски първо.

Научете повече

Intensive English Програма

Bilingual Education Institute
Курсове
<
Задочно
<
7 седмици
Английски
Кампус

Интензивен английски програма BEI осигурява качество на преподаване на нашите студенти, да ги мотивира да постигнат в области от академичните среди, бизнеса, и в локални и гло ...

Научете повече

Разбира се: TOEFL курсове за подготовка за изпитите

American National College
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно
Кампус

Нашата TOEFL и Academic English Изпита Подготовка курс ще ви даде умения за изпитване и нивото на английски език, което трябва да се справят добре на изпита. ...

Научете повече