Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Dallas. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Dallas

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Далас, Тексас е най-големият вътрешен столичния район в целия Съединените щати. Той не само има твърде много университети и колежи локално, но в близките съседните региони, както добре.

Курсове Езикознание в Dallas - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Dallas. Цялата информация тук!

3 резултата за Езикознание, Dallas Filter

Business English

Excel English Institute
Кампус Редовно обучение 2 - 6 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Dallas

Курсът отразява най-новите тенденции в бизнеса и помага на студентите да се справят с американската бизнес култура, да развиват граматически умения, за да бъдат успешни в американската бизнес среда и да развиват комуникационните умения, необходими за процъфтяването на американско професионално работно място.

Програма за подготовка на тофле

Excel English Institute
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Dallas + още 1

За студенти, които се стремят да влязат в университет, Excel предлага TOEFL Test Preparation Course. Този тримесечен курс е предназначен да осигури стратегии и наставничество, за да постигне оптимални резултати в теста TOEFL.

интензивно английски програма

Excel English Institute
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 18 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Dallas + още 1

Нашата премиера програма е Интензивна английска програма. Тази програма е разделена на три нива на обучение - начало, междинно и усъвършенствано.