Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Toledo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Toledo

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Толедо Охайо е пристанищен град между Охайо и Мичиган. Градът седи на езерото Ери и осигурява красиви гледки и плажове. Толедо е домакин на множество университети, които предлагат изобилие от потенциални големи възможности за избор.

Курсове Езикознание в Toledo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Toledo. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Toledo Filter

Програма за интензивно езиково обучение (ILP)

Ala-Edge
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Toledo + още 2

Програма за интензивно езиково обучение (ILP) е интензивна английска диплома за обучение по английски език, предназначена за подпомагане на чуждестранни студенти или местни жители, които не са носители на езика, за да подобрят всички английски езикови умения, от които се нуждаят, за да успеят в техните академични, професионални и социални усилия. , Програмата също така помага на учениците, които търсят подобрение на общите им английски комуникативни умения.