Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Vermont Burlington Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Езикознание в Burlington. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Burlington

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Burlington съдържа една трета от общия брой на населението Върмонт. Това е метрото зона с нейната икономика основно се разчита на образователни и здравни услуги, което го прави идеално място за стремят завършилите степен.

Курсове Езикознание в Burlington - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Burlington. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Burlington

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Vermont
Burlington
Тип на обучение
Темпо на обучение
Saint Michael's College

Интензивен английски програма (IEP) е за студенти, които желаят да подобрят своите английски умения в създаването на университет. Много студенти IEP възнамеряват да учат ... [+]

Английски език + Академик Подготовка

Каквато и да е вашата цел, Saint Майкъл има програма за всяко ниво на владеене на английски език.

Интензивен английски програма

Един от най-старите програми на английски език в САЩ Намира се в красива Върмонт САЩ

Интензивен английски програма (IEP) е за студенти, които желаят да подобрят своите английски умения в създаването на университет. Много студенти IEP възнамеряват да учат в бакалавърска или завършил ниво, когато им английски подобрява. Други идват за краткосрочно обучение език като индивиди или в групи. Saint Michael направи оценка на всеки студент ниво, силни и слаби страни и осигурява подходящо обучение.... [-]

Съединени Американски Щати Burlington
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
8 - 16 седмици
Кампус
Научете повече на английски