Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Vermont. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Vermont

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Езикознание в Vermont - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Vermont. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Vermont Filter

Интензивен курс по английски език

Saint Michael's College
Кампус Редовно обучение 8 - 16 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Burlington

Интензивен английски програма (IEP) е за студенти, които желаят да подобрят своите английски умения в създаването на университет. Много студенти IEP възнамеряват да учат в бакалавърска или завършил ниво, когато им английски подобрява. Други идват за краткосрочно обучение език като индивиди или в групи. Saint Michael направи оценка на всеки студент ниво, силни и слаби страни и осигурява подходящо обучение.