Filter
Курсове
Съединени Американски Щати West Virginia Fairmont

Курсове по Езикознание в Fairmont. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Fairmont

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Езикознание в Fairmont - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Fairmont. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Fairmont

Степени
Място
Съединени Американски Щати
West Virginia
Fairmont
Тип на обучение
Темпо на обучение
Fairmont State University

Нашата цел е да ви помогне да постигнете по-високо владеене на английски език, за да ви подготви за проучване в редовните програми, както и да ви помогне в усвояването на ... [+]

Добре дошли в ESL Programs

Добре дошли на ESL програми на Fairmont държавен университет. Нашата цел е да ви помогне да постигнете по-високо владеене на английски език, за да ви подготви за проучване в редовните програми, както и да ви помогне в усвояването на живота в САЩ като международен студент.

Защо да изберете програма ESL в Fairmont държавен университет? Разнообразна учебна програма за интегриране на всички езикови умения и да наблегнат на разговор Безопасно и удобно място за проучване Програма гъвкаво с "дроп-ин" и студент по всяко време Професионални и приятелски инструктори и персонал Малките класове, застраховане много индивидуално внимание Летище пикап На територията на колежа жилища в близост до всички удобства на кампуса ДАТИ: ... [-]
Съединени Американски Щати Fairmont
Септември 2019
Английски
Кампус
Научете повече на английски