Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Wheeling. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Wheeling

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Езикознание в Wheeling - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Wheeling. Цялата информация тук!

2 резултата за Езикознание, Wheeling Filter

Разширено Английска филология програма (ASP)

Solex College
Кампус Редовно обучение 36 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Wheeling

The Advanced English изследвания Програмата предлага възможност на студентите да подобрят академичните познания по английски език, разработени в рамките на Интензивни курсове по английски език, с добавянето на съвременни дейности, практики, видео и компютърни упражнения.

интензивен английски програма (IEP и IEP)

Solex College
Кампус Редовно обучение 1 - 9 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Wheeling

The College SOLEX интензивна програма English (IEP) предлага на студентите изключителна възможност да учат английски език в пълно потапяне в околната среда. Нашата програма се предлага в трите Solex места и предлага широка гама от класа пъти, за да се интегрира в своя график.