Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Winona. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Winona

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Winona служи като седалището на окръг Winona County намира в щата Минесота. Тя е домакин на население от повече от 27 000 и ежегоден празник, известен като "дните Steamboat", която е основен гребец тълпата. Тя също е образователен център в региона с множество висши учебни заведения в близост.

Курсове Езикознание в Winona - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Winona. Цялата информация тук!

1 резултата за Езикознание, Winona Filter

Английски като Втори Език

Saint Mary's University of Minnesota
Кампус Редовно обучение 16 седмици Януари 2020 Съединени Американски Щати Winona

Институтът за езикови изкуства De La Salle в Сейнт Мери предлага интензивна английска като втори език (ESL) програма, която позволява на учениците от страни, които не говорят английски език, да подобрят своя английски език, докато участват в живота на североамериканския университет. След успешното завършване на програмата, учениците могат да изберат да продължат обучението си като студенти с пълно работно време в Света Мария.