Akademichnikursove.com

Курсове по Езикознание в Madison. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Madison

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Разположен на провлака между езерото Mendota и Lake Monona, Мадисън е столица на щата Уисконсин.

Курсове Езикознание в Madison - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Езикознание в Madison. Цялата информация тук!

3 резултата за Езикознание, Madison Filter

Разбира се - английски за подготовка за изпитите

Wisconsin ESL Institute
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Madison

класове за подготовка за изпитите WESLI са проектирани да ви помогне да успее на английски разположения изпити. Нашите учители имат опит в подготовката на изпитваното и могат да ви помогнат да подобрите своите умения за учене и оценка на напредъка си.

Разбира се - бизнес английски

Wisconsin ESL Institute
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Madison

Можете да микс и мач курсове по английски език WESLI да отговарят на вашите професионални цели. Има седем нива в WESLI, 100 - 700. редовни студенти ще избират четири игрища в нивото, в която са поставени. Ако целта ви е да подобри английския си за професията си, следните курсове ще ви помогнат да се достигне тази цел.

Разбира се - Общ английски

Wisconsin ESL Institute
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Madison

Учениците прекарват време в четене на широка основа и развитие на техните критични умения за четене; писането параграфи и композиции на различни теми; усвояване на основни граматични структури и обичаи; и обучение как да общуват в различни контексти и за различни цели. Студентите също се учат стратегии, за да се подобри тяхната лексика придобиване.