ACADEMICCOURSES

Курсове Екологичен мениджмънт в Мексико. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Екологичен мениджмънт в Мексико

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Студентите, които искат да се занимават с подготовка на екологични закони и политики, трябва да се запишат за програми по екологичен мениджмънт. Някои от дисциплините, които тук се изучават, могат да включват планиране на държавен бюджет, екологична химия, управление на водите и преработване на опасни отпадъци.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Курсове по Екологичен мениджмънт в Мексико - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Екологичен мениджмънт в Мексико. Цялата информация тук!

1 резултата за Екологичен мениджмънт, Мексико Filter

Семинар по управление и боравене с опасни отпадъци и специално управление

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Курсове
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
40 часове
испански
Кампус

Целта на тази програма е да придобие основни познания за приложимите законови изисквания в управлението и третирането на отпадъците чрез практически случаи. ...

Научете повече