ACADEMICCOURSES

Курсове Екологичен мениджмънт - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Екологичен мениджмънт

До започване на курс по управление на околната среда, учениците ще се научат как да се съобразят с разпоредбите, свързани с отпадъците, водите, замърсяването и качеството на въздуха. Приключване на курсова работа може да даде възможност на студентите да се придобие опит в администрацията, науката и законодателството.

Може би се чудите, какво е курс по управление на околната среда? Тази курсова подготвя студентите да станат надзиратели относно грижата за околната среда. Мениджъри на околната среда стават достатъчно информирани, за да се уверете, че работодателите са в съответствие с правителствените разпоредби, отнасящи се до околната среда. Тези, които завършат програма степен могат да си намерят работа в секторите на строителството, енергетиката, космическите изследвания, или за комунални услуги. Теми, които са обхванати в учебния план включват саниране, природните ресурси, предотвратяване на замърсяване, здраве и безопасност, правителството и регулаторните системи в индустрията, лабораторни услуги, управление на отпадъци и обезвреждане на опасни отпадъци.Да се ​​запознаете с тези въпроси позволява на хората по-добре да служат на своите работодатели и пазят земята безопасно, също.

Започване на курс по управление на околната среда дава учени научна и административна ноу-хау. Курсова позволява на хората да разберат, правителствените регулации и как се прилагат правилата за различни индустрии. Получените знания чрез лекционни курсове дава на кандидати за работа на конкурентно предимство в търсене на позициите по заетостта и промоции.

Цената на всеки клас ще варира в зависимост от университета, че е я предлагат, независимо дали го "е онлайн или по-корпус, а дължината на хода на проучването. Би било разумно да се свържете с училището ви сме заинтересовани от присъстващите за конкретни проценти за обучение.

Придобиване на знания в областта на управлението на околната среда, като част от програма за степен може да доведе до най-различни позиции в частния и публичния сектор.Например, студентите могат да търсят работа като консултанти, проектанти, активисти, офицери за устойчивост, мениджъри, инженери и учени. Лица, които вече работят в една от тези области могат да бъдат в състояние да се издигне по професионалната стълбица, поради повишената им знания за околната среда, се придържат към буквата на закона по отношение на съответствието, и администрацията.

Ако желаете да кандидатствате за курс по управление на околната среда, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

 

2 резултата за Екологичен мениджмънт Filter

Bushfires: Курс за реакция, помощ и устойчивост - Институтът за обучение и изследвания на ООН (UNITAR)

FutureLearn
Курсове
<
Задочно
<
3 седмици
Английски
Онлайн обучение

Открийте стратегии за подготовка, реагиране и възстановяване от природни бедствия от бури от водещите световни умове. ...

Научете повече

сертификат Завършил управление инженеринг на околната среда

University of Technology Sydney
Курсове
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Този курс се занимава с общите аспекти на управлението на околната среда, свързани с практикуването на професионалисти в областта на техническите науки, планиране, архитектура ...

Научете повече