ACADEMICCOURSES

Курсове Изследвания на околната среда в Бразилия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Изследвания на околната среда в Бразилия

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Програмите за изследвания на околната среда са създадени за студенти, които искат овладеят физически и биологични знания, които да им помогнат за решаване на екологични проблеми. В такива програми студентите изучават брой теми и дисциплини, включително екология, право, политика, управление на природни ресурси и контрол на замърсяването.

Бразилия предлагат висше образование, която се финансира частично за тези студенти, които биха искали да следват висшето образование. Те трябва да бъдат на възраст между 18 и 35 години. Тази система за висше образование дава възможност на студентите да се научат на практически умения, които им позволяват да се изправи пред предизвикателствата на 21 век.

Курсове по Изследвания на околната среда в Бразилия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Изследвания на околната среда в Бразилия. Цялата информация тук!

1 резултата за Изследвания на околната среда, Бразилия Filter

Разбира се - История на околната среда и природата в Бразилия

UniEVANGÉLICA
Курсове
Март 2021
<
3 седмици
Английски
Кампус

В края на модула, студентите трябва да могат да: Разбиране на ролята на природата и обществото проблеми при оформянето на бразилската история. Са придобили основни познания за ...

Научете повече