ACADEMICCOURSES

Курсове Изследвания на околната среда в Мексико. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Изследвания на околната среда в Мексико

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Целите на програмите за изследване на околната среда включват следните: намиране на начини за увеличаване на енергийна ефективност, намаляване на замърсяването, повишаване информираността за екология и насърчаване консумирането на алтернативни източници на енергия. Основният фокус при студентите е да се научат да правят оценка и да решават проблеми на околната среда.  

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Курсове по Изследвания на околната среда в Мексико - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Изследвания на околната среда в Мексико. Цялата информация тук!

1 резултата за Изследвания на околната среда, Мексико Filter

Семинар по управление и боравене с опасни отпадъци и специално управление

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Курсове
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
40 часове
испански
Кампус

Целта на тази програма е да придобие основни познания за приложимите законови изисквания в управлението и третирането на отпадъците чрез практически случаи. ...

Научете повече