ACADEMICCOURSES

Изследвания на околната среда курсове в Централна Америка и Карибите.Намерете курсове и краткосрочни курсове в Изследвания на околната среда в Централна Америка и Карибите

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Студентите, които следват в програми за изследвания на околната среда, се подготвят да работят в различни области, които се фокусират върху решаване на проблемите, свързани с екология. Тези области включват право, образование, научни изследвания, инженерно дело, управление и държавни органи. Завършилите могат да работят в природни паркове, в сфера на екоинженеринг, естествени науки, в природозащитни центрове.

Централна Америка е централната географски район на Северна и Южна Америка. Той е най-южният, isthmian част на Северна Америка континент, който се свързва с Южна Америка, от югоизток.

Изследвания на околната среда курсове в Централна Америка и Карибите - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Изследвания на околната среда в Централна Америка и Карибите. All информация тук!

1 резултата за Изследвания на околната среда, Централна Америка и Карибите Filter

Tallerint 3000J: Био дизайн: Обучение от природни системи, околна среда

VERITAS
Курсове
<
Редовно
<
3 седмици
Английски
Кампус

Този семинар използва принципи на биомимикрията (биология, прилагана при проектирането), за да създаде практически интензивен (триседмичен) учебен опит, базиран на анализа на ...

Научете повече