Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Екологично инженерство - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Екологично инженерство

Когато учат в колежна програма, курсовете са индивидуалните класове, които съставят програмата. Повечето програми изискват набор от курсове и позволяват на студентите да избират останалото свободно. Курсовете обикновено изискват няколко месеца обучение, за да завършат.

Какви са курсовете по екологично инженерство? Сферата на екологичното инженерство е съсредоточена върху защитата на околната среда, както и на населението от опасности за околната среда. Това поле включва аспекти от много различни видове науки и инженерни дисциплини за изпълнение на тези задачи. Като студент по инженерство в областта на околната среда вероятно ще изучавате биология, наука за живота, химия, физика и общо инженерство.

Развитите умения по време на обучението осигуряват едни от най-големите ползи. Тези умения могат да улеснят навлизането в кариера и да получат по-висока заплата. След като сте изучавали екологичното инженерство, уменията, които сте развили, могат да включват научно разбиране, критично мислене и оценка и манипулиране на околната среда.

Преди да се запишете, трябва да разберете колко ще струва курс по инженерство в областта на околната среда. Това зависи от няколко фактора, които могат да включват училището, програмата и страната, в която изучавате. За да сте напълно подготвени, проучете тези аспекти преди да се запишете.

Ако студентът изучава екологичното инженерство, вероятно той се занимава с кариера в тази област. Докато инженерът по околна среда е възможно положение, има много по-разнообразни и специализирани работни места, които могат да бъдат постигнати, включително строителни инженери, химически инженери, природни науки и мениджър инженеринг. Има различни видове кандидатури за тези кариери, от проекти за глобална защита до местни позиции за развитие. Където хората изграждат или разширяват, има кариера, за да се гарантира, че околната среда не е повредена.

За да започнете екологичните си инженерни проучвания, първата стъпка е да намерите подходящите курсове, които да отговарят на вашите нужди. Можете да потърсите програмата си по-долу и да се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

2 резултата за Екологично инженерство

Fleming College

The функционирането и управлението на водите и пречиствателни системи за предпазване от болести, разпространявани чрез водата, и да гарантират, здравословна околна среда ... [+]

The функционирането и управлението на водите и пречиствателни системи за предпазване от болести, разпространявани чрез водата, и да гарантират, здравословна околна среда по ефективен и устойчив начин са от първостепенно значение в двете индустрии публичния и частния сектор. Предоставянето на питейна вода и ефективното лечение на битови и промишлени отпадъчни води потоци са развиващи се области в сектора на околната среда. Правителството Ontario е преминал в правото на строги изисквания за обучение на оператори на вода и пречистване на отпадъчни води, в отговор на препоръките, направени в Walkerton анкетна комисия доклади. Под Пиенето Закона за безопасна вода, оператори изискват обучение и сертифициране, за да изпълните тези системи безопасно. Това едногодишна програма Graduate Certificate в напреднали системи за водно Експлоатация и управление ще ви осигури:... [-]

Канада Линдзи Peterborough Minden Cobourg  + 1 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Technology Sydney

Този курс се занимава с общите аспекти на управлението на околната среда, свързани с практикуването на професионалисти в областта на техническите науки, планиране, архите ... [+]

Инженеринг и управление на околната среда е приоритет в политическия дневен ред. Той също е с висока професионална приоритет. Студентите разработват фон и компетентност в управлението на околната среда. Този курс е идеален за практикуване на професионалисти, които се интересуват от проблемите на управлението на околната среда, но които не разполагат с време, за да се ангажират с курс магистърска.... [-]

Австралия Сидни
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
0.5 - 1 година
Кампус
Научете повече на английски