ACADEMICCOURSES

Курсове Екологично инженерство в Австралия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Екологично инженерство в Австралия

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

инженеринг на околната среда се отнася до клона на инженеринг, който има за цел да донесе дългосрочни екологични решения за глобални проблеми, като например липсата на чиста вода, замърсяването и третиране на отпадъци. инженери околната среда работят с фирми за разработване на решения за тези проблеми, като същевременно разработват планове за предотвратяване на бъдещо замърсяване.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Курсове по Екологично инженерство в Австралия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Екологично инженерство в Австралия. Цялата информация тук!

1 резултата за Екологично инженерство, Австралия Filter

сертификат Завършил управление инженеринг на околната среда

University of Technology Sydney
Курсове
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Този курс се занимава с общите аспекти на управлението на околната среда, свързани с практикуването на професионалисти в областта на техническите науки, планиране, архитектура ...

Научете повече