ACADEMICCOURSES

Курсове Екологично инженерство в Канада. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Екологично инженерство в Канада

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

инженеринг на околната среда се отнася до клона на инженеринг, който има за цел да донесе дългосрочни екологични решения за глобални проблеми, като например липсата на чиста вода, замърсяването и третиране на отпадъци. инженери околната среда работят с фирми за разработване на решения за тези проблеми, като същевременно разработват планове за предотвратяване на бъдещо замърсяване.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Курсове по Екологично инженерство в Канада - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Екологично инженерство в Канада. Цялата информация тук!

1 резултата за Екологично инженерство, Канада Filter

усъвършенствани водни системи операции и управление

Fleming College
Курсове
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

The функционирането и управлението на водите и пречиствателни системи за предпазване от болести, разпространявани чрез водата, и да гарантират, здравословна околна среда по еф ...

Научете повече