Filter
Курсове
Бразилия

Курсове Естествени науки в Бразилия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Естествени науки в Бразилия

Студентите, които се записват в и завърши курс могат да очакват да получат концентрирана инструкция от определена тематика. Едно лице обикновено трябва да бъде най-малко осемнадесет години, за да се класират. Курсовете може да отнеме няколко месеца до няколко години.

Какво е курс по естествени науки в Бразилия? Този вид курс се фокусира върху изучаването на естествения свят и могат да включват изследвания в различията на специфичните екосистеми, включително савани и гори; устойчивост, екологични проблеми и конфликти, както и историята на горите опустошение, между другото. Връзката на естествения свят на обществото, включително въпроси, свързани с развитието и стратегии за справяне с разнопосочни интереси също е обикновено са включени в този вид, разбира се.

Многобройни ползи са получени от курс по естествени науки.Основавайки се на съществуващ интерес в естествения свят, този тип образование подготвя студентите за едно бъдеще, в областта на науките и дава индивиди специално знания за екологично разнообразие и значението на опазването на околната среда.

Курсовете могат да бъдат намерени в този тип проучване в няколко различни места. Когато намерите конкретни курсове, които ви интересуват, се свържете с административните служби за такси, защото разходите ще варират от едно училище в друго.

Един курс по естествени науки в Бразилия осигурява ценна образование, което може да доведе до много възможности за работни места, от учени на околната среда със специализация в устойчивостта, да изследователи в тропическите гори. Учениците могат също така да вземат пътека в образованието или се стремят да работят с правителствени агенции. Има различни проблеми да бъдат решени в областта на естествените науки, нищо от проблемите на ресурси, за отглеждане на човешки популации и техните ефекти върху земята, за влошаването на околната среда.

А броят на тези курсове се предлагат в разнообразие от места, представляващи специализирана учебна програма. Изберете кои от тях са най-доброто за вас, след това да търсят вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

 

Научете повече Свиване

1 резултата за Естествени науки, Бразилия

Степени
Място
Бразилия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
UniEVANGÉLICA

В края на модула, студентите трябва да могат да: Разбиране на ролята на природата и обществото проблеми при оформянето на бразилската история. Са придобили основни познан ... [+]

Курс - Story околната среда и природата в Бразилия

ЦЕЛИ:

В края на модула, студентите трябва да могат да:

Разбиране на ролята на природата и обществото проблеми при оформянето на бразилската история. Са придобили основни познания за различните бразилски екосистеми. Разбиране на основните характеристики за бразилския савани и Rainforest, и признават, че разликите между тях. Разберете как различните природни и демографски фактори могат да оформят историята на горите опустошение. Разбиране на концепцията за устойчиво развитие и различните начини, чрез които може да бъде постигнато. Разбиране на процесите, които могат да управляват политиките за развитие, за да предизвика екологични конфликти и как тези конфликти могат да се разглеждат както от превантивни и възстановителни перспективи. Разбиране на взаимодействията между здравето и околната среда в тропически настройки. Разбиране на специфичните въпроси за здравето, засягащи крайбрежните популации, живеещи в близост до брега на река в Амазония. ... [-]
Бразилия Ipameri
Март 2020
Английски
3 седмици
Кампус
Научете повече на английски