Filter
Курсове
Австралия Western Australia Western Australia Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Журналистика и масова комуникация в Western Australia. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Western Australia

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Журналистиката е област, която се фокусира върху осъществяването на информация по отношение на местни, национални и международни прояви на вниманието на широката общественост. Журналистите помогнат да информира хората чрез интервюта, наблюдение, или чрез четене и обобщаване последните статии и съответните документи.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Курсове Журналистика и масова комуникация в Western Australia - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Western Australia. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Австралия

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Western Australia

Степени
Място
Австралия
Western Australia
Тип на обучение
Темпо на обучение
International Institute of Business & Technology - Australia

Тази програма е пътят на избор за международни бакалавърски дипломни или завършили студенти, които не отговарят на академичните или английски изискванията за следдипломно ... [+]

Курс: следдипломен квалификационен програма

Следдипломен квалификационен програма IIBT (ПКП) е пътят на избор за международни бакалавърски дипломни или завършили студенти, които не отговарят на академичните или английски изискванията за следдипломно обучение в Австралия.

ПКП има силен фокус върху английския език, методи за научни изследвания и комуникационни умения, необходими за следдипломно обучение в Австралия. Включен в ПКП е завършване на практически изследователски проект, който засилва понятията и уменията разгледани по време на курса. ... [-]

Австралия Perth
Запитване на информация
Редовно обучение
8 месеца
Кампус
Научете повече на английски