ACADEMICCOURSES

Курсове Журналистика и масова комуникация в Бразилия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Бразилия

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Журналистиката се отнася до писането за текущите събития за излъчване новини по радиото или телевизията, или печатни изделия за вестници и други издания. Журналистите спомогнат за стимулиране и ангажиране на широката общественост и да помогне да информира читателите и зрителите на света около тях.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Курсове по Журналистика и масова комуникация в Бразилия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Бразилия. Цялата информация тук!

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Бразилия Filter

Специализация по редактиране на филми

Escola Britânica de Artes Criativas
Курсове
<
Редовно обучение
Portuguese
Английски
Кампус

Програмата на курса има за цел да създаде истински редактори, а не просто да редактира софтуерни оператори. Идеален за професионалисти, които вече работят в аудиовизуалния сек ...

Научете повече