Filter
Курсове
Великобритания England Yarnton Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Журналистика и масова комуникация в Yarnton. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Yarnton

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Журналистиката е област, която се фокусира върху осъществяването на информация по отношение на местни, национални и международни прояви на вниманието на широката общественост. Журналистите помогнат да информира хората чрез интервюта, наблюдение, или чрез четене и обобщаване последните статии и съответните документи.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Журналистика и масова комуникация в Yarnton - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Yarnton. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Yarnton

Степени
Място
Великобритания
England
Yarnton
Тип на обучение
Темпо на обучение
Oxford Royale Academy

Вземете филмовата си идея от "скрипт на екран" само за 10 седмици под личния контрол на наградения филмов продуцент Брус Уиндууд. ... [+]

Гориво вашата страст за Film

Програмата за бъдещи филмови академи на Oxford Royale Academy е динамичен и творчески курс, предназначен да изведе учениците от "концепция към екран" за период от десет седмици.

Потапяне въведение към практическите аспекти на кино, този курс е подходящ за студенти искат да вземат първите си стъпки в бизнеса, както и тези, които търсят да се изгради или разшири съществуващия портфейл.... [-]

Великобритания Yarnton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
10 - 10 седмици
Кампус
Научете повече на английски