ACADEMICCOURSES

Курсове по Журналистика и масова комуникация в Yarnton. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Yarnton

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Журналистиката е област, която се фокусира върху осъществяването на информация по отношение на местни, национални и международни прояви на вниманието на широката общественост. Журналистите помогнат да информира хората чрез интервюта, наблюдение, или чрез четене и обобщаване последните статии и съответните документи.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове Журналистика и масова комуникация в Yarnton - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Yarnton. Цялата информация тук!

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Yarnton Filter

Бъдещи филмови продуценти годишна програма (за 17-19 години)

Oxford Royale Academy
Курсове
<
Редовно обучение
<
10 седмици
Английски
Кампус

Вземете филмовата си идея от "скрипт на екран" само за 10 седмици под личния контрол на наградения филмов продуцент Брус Уиндууд. ...

Научете повече