Akademichnikursove.com

Курсове по Журналистика и масова комуникация в Münster. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Münster

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

В областта на журналистиката изисква професионалисти, готови да търсят информация и да го препредава на обществеността чрез вестникарски статии или радио и телевизионно разпръскване. Журналистиката е област, която изисква хората да бъдат организирани, трудолюбиви и подробно ориентирани.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Münster се нарича велосипед столицата на Германия с много от своите 200 000 пребиваващи лица, притежаващи велосипед като основен вид транспорт. Градът е дом на университета в Мюнстер и други по-малки институции за висше образование.

Курсове Журналистика и масова комуникация в Münster - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Münster. Цялата информация тук!

2 резултата за Журналистика и масова комуникация, Münster Filter

Argumentationstraining

Hermannsen Concept
Кампус Редовно обучение 2 дни Запитване на информация Германия Münster

Научете основите на успешната аргументация и дискусия в това обучение по логика. Разсъждайте върху мислещото ви поведение, открийте и развийте уменията си за разсъждение.

Неврокомуникация - Ефективно и съобразено с мозъка комуникация

Hermannsen Concept
Кампус Редовно обучение 2 дни Запитване на информация Германия Münster

Съвременните изследвания на мозъка допринасят безценно за успешна и ефикасна комуникация. Как се получава и обработва информацията? Как мога да намеря центъра на емоциите на моя събеседник? Каква роля играе биохимията в това? Как мога да я повлияя? Каква е ролята на лимбичната система за успешното управление на взаимоотношенията?