Filter
Курсове
Нова Зеландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Журналистика и масова комуникация в Нова Зеландия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Нова Зеландия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Журналистиката е доброто професионално развитие, която съчетава тръпката от покрива на новината с удовлетворение от начина на живот на обществен дълг. Специалности са съставени за предоставяне завършилите обучени да анализират и да разберат сложни събития на нашето време, както и повишаване на журналистически норми във всички медии.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Курсове по Журналистика и масова комуникация в Нова Зеландия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Нова Зеландия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Нова Зеландия

Степени
Място
Нова Зеландия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
IES Abroad

... [+]

Открийте от първа ръка какво съставя световната филмова индустрия в Нова Зеландия и създайте собствен кратък драматичен епизод. Структурирана около практически производствен процес, основан на практиката на професионалната телевизионна индустрия, тази програма е практически опит, създаден с инструментите, от които се нуждаете, за да стартирате кариерата си във филмовата, телевизионната и дигиталната медийна индустрия. Поради малкия размер и интензивния характер на програмата, приемането е много селективно.... [-]

Нова Зеландия Auckland
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 месец
Кампус
Научете повече на английски