Filter
Курсове
Норвегия Moss Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Журналистика и масова комуникация в Moss. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Moss

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Журналистика се занимава с писане и общуване истории и текущите събития и анализ на минали събития, за да се помогне на хората да разберат по-добре миналото, настоящето и потенциалния бъдещ свят. Журналистите работят, за да се съберат фактите, свързани с дадено събитие и след това реле, че информация за своите читатели, зрители и абонати.

Норвегия (Norge) е най-западната, северната - и в действителност най-източната - от трите скандинавски страни. Норвегия е известна с невероятна и разнообразна природа. Фиордите в западната част на страната са дълги тесни заливи, обградени от двете страни от високи планини, където морето се прониква навътре в сушата. Крайната отговорност за образованието се носи от норвежкото Министерство на образованието и науката.

Курсове Журналистика и масова комуникация в Moss - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Moss. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Moss

Степени
Място
Норвегия
Moss
Тип на обучение
Темпо на обучение
American College of Norway

Представяне на теорията и практиката на цифровата комуникация за печатни, онлайн и мобилни медии. ... [+]

Моля, имайте предвид, че трябва да се запишете като студент на редовно обучение в Американския колеж в Норвегия и това означава, че трябва да изучите 5 от нашите курсове (Totaling 15 credit). Ще общуем с вас, за да обсъдим кои от другите ни курсове бихме искали да включим.

Представяне на Теорията и практиката на цифровата комуникация За печат, онлайн и мобилни носители. Акцентира се върху холистичен подход към дигиталния дизайн, включващ както теоретични знания, така и софтуер.... [-]

Норвегия Moss
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски