Akademichnikursove.com

Курсове по Журналистика и масова комуникация в Moscow. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Moscow

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Журналистика се занимава с писане и общуване истории и текущите събития и анализ на минали събития, за да се помогне на хората да разберат по-добре миналото, настоящето и потенциалния бъдещ свят. Журналистите работят, за да се съберат фактите, свързани с дадено събитие и след това реле, че информация за своите читатели, зрители и абонати.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Москва се смята за най-политическо влияние в Русия. Тя дом на някои от милиардерите в света. Москва има над 11 милиона души и една процъфтяваща икономика. В града има 60 държавни университета и мнозинството от студентите специалност науки.

Курсове Журналистика и масова комуникация в Moscow - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Журналистика и масова комуникация в Moscow. Цялата информация тук!

6 резултата за Журналистика и масова комуникация, Moscow Filter

Курсове за монтаж

Moscow Film School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Русия Moscow

Редакторът разказва историята написан и режисиран от сценариста. В ръцете си, квинтесенцията

Course - за операторско майсторство

Moscow Film School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Русия Moscow

Директор на фотографията - един от основните създатели на филма, пряко работи върху неговата глоба

Course - производство

Moscow Film School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Русия Moscow

Производителят не е само на организатора на проекта, връзката между всички етапи на правенето на филми

Course - сценарист

Moscow Film School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Русия Moscow

Ролята на писателя в проекта за филм става все по-важно - въпреки изобилието от нови технологии, които са привлекли съвременната публика във филма, базиран на един успешен проект

подготвителен курс - Moscow Film School

Moscow Film School
Кампус Задочно обучение 1 семестър Запитване на информация Русия Moscow

Независимо от всяко бъдещо режисьор специализация е важно да се разберат основите на филми. Подготвителен

Управление на кризи и комуникация

TMS RUS
Кампус Редовно обучение 2 дни Отворено кандидатстване Русия Moscow

Това обучение е предназначено за ръководители и служители, отговорни за процесите и управлението на риска. В рамките на два дни участниците в курса ще изучават методите за управление на кризи, както и основите на комуникация в случай на извънредни ситуации.