128 Курс Програми в Журналистика и масова комуникация 2024

Курс Програми в Журналистика и масова комуникация 2024Filter
    • Barcelona, Испания

    Редовно обучение

    6 седмици

    На територията на колежа

    Английски език

    За един месец всяка година 15 избрани участници режисират съвместно поредица от 3-5 минутни документални филми с OTOXO Productions. Тези късометражни филми се разпространяват на фестивали и медии по целия свят и се предават на платформата OTOXO. Само поради тези причини ние изискваме най-високо качество на работа от нашите участници и им предоставяме най-високо качество на обучение, за да го гарантираме.

    • Barcelona, Испания
    • Birkirkara, Малта

    Редовно обучение

    9 Месеца

    На територията на колежа

    Английски език

    GBSB Global в Испания и Малта предоставя чудесна възможност за студенти от цял свят да използват летните си ваканции, за да започнат напред в образованието си и да се отличат академично. В продължение на две последователни седмици през юли 2021 г. учениците ще изследват темата за дигиталния бизнес и ще имат повод да изпитат какво е чувството за живот като предприемач или бизнес лидер в иновативна организация.

    • London, Великобритания

    Редовно обучение

    5 дни

    На територията на колежа

    Английски език

    Курсът по модна журналистика на Condé Nast е интензивна петдневна програма за запознаване на студентите с набор от практически умения и важна информация по темата. Подходящо е за всеки, който се интересува от модна и лайфстайл журналистика, който иска да разбере повече за медиите и да развие своите писателски умения.

    • Swindon, Великобритания
    • Cranfield, Великобритания

    На територията на колежа

    Английски език

    • Madrid, Испания

    Редовно обучение

    7 Месеца

    Смесен

    Испански

    Програмата Superior в Community Manager е фокусирана върху всички онези хора, които искат да управляват и стратегически да позиционират марката си или тази на своята компания в Интернет и да станат кормилото на цифровото присъствие на компаниите в социалните мрежи.

    • Prague, Чехия

    Редовно обучение

    10 дни

    На територията на колежа

    Английски език

    Творческо разказване на истории и курсове по творческо писане В детството чрез историите започваме да научаваме как функционира светът и затова всички сме толкова силно привлечени от тях. Историите могат да ни поканят в една немислима реалност, да ни помогнат да се поучим от миналото или дори да видим бъдещето, да ни предложат архетипи на доброто и злото и да се заиграят с въображението ни, както и с логиката. Добрата история може да продаде всичко - това важи не само за книгите и филмите, но и за всичко, което правим в професионалния и личния си живот. Нуждаем се от история, за да разработим силна презентация, да създадем ефективна публикация в социалните мрежи, да проведем интервю, да представим бизнес презентация или да напишем академично есе.

    • Paris, Франция

    Редовно обучение

    1 седмица

    На територията на колежа

    Английски език

    Париж… В най-посещаваната столица на света, потопете се там, където се случва всичко, от изкуство до мода, лукс и дизайн. За седмица или месец елате и вижте какво излиза и надникнете в луксозната индустрия. EIML Paris предлага възможност на международните студенти да придобият основите и да осъзнаят, че луксът е преди всичко уникално изкуство на ноу-хау, продуктите и услугите, които изискват дълбоко чувство за качество. Благодарение на нашите висококачествени курсове за обучение, вашите умения и компетенции в разбирането на специфичните кодове и език на луксозната индустрия ще процъфтяват.

    • Online

    Редовно обучение

    8 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Развийте лидерските си способности с умения за комуникация, които насърчават сътрудничеството и влияят на положителните промени във всеки контекст. Силните комуникативни умения могат да ви помогнат да постигнете въздействие и да ускорите промяната в полза на обществото. Тъй като системите стават все по-нестабилни, несигурни, сложни и двусмислени, фино настроените комуникационни умения могат да помогнат за насърчаване на сътрудничеството, подобряване на решаването на проблеми и въздействие върху вземането на решения. Независимо дали са в социални групи или бизнес организации, лидерите във всички сегменти на обществото и индустрията трябва да използват комуникацията, за да постигнат по-добре целите, да повлияят на заинтересованите страни и да стимулират положителни промени. Онлайн краткият курс „Комуникация за влияние и въздействие“ от University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) предоставя изчерпателна информация и набор от инструменти за развиване на въздействаща комуникация. Ще научите как да общувате по целеви начин за преодоляване на бариерите пред успеха. Също така ще получите възможността да оцените личния си стил на лидерство и да възприемете комуникационни техники, които да ви помогнат да оформите бъдещето, което искате.

    • Cambridge, Съединени Американски Щати

    Задочно обучение

    6 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Получете окончателно ръководство за използване на социалните медии за организационен успех.

    • Paris, Франция

    Редовно обучение

    1 година

    На територията на колежа

    Английски език

    Едногодишната филмова програма е интензивен и задълбочен ускорен курс, който осигурява солидна платформа за изследване на нови измерения в областта на международните медии и развлечения. Този курс подготвя студентите за процъфтяващото медийно поле и да бъдат успешни в професионалния международен свят на Visual Media.

    • Barcelona, Испания

    Редовно обучение

    8 седмици

    На територията на колежа

    Английски език

    Визуалната комуникация и творчеството са от съществено значение за нашата колективна памет и служат като инструменти за запазване на събитията и човешкия опит отвъд историческите записи. Дизайнът, фотографията, анимацията и други форми на творческите изкуства са средство за комуникация в обществото и средство за удоволствие, естетика и социална промяна.

    • Paris, Франция

    Редовно обучение

    3 Месеца

    На територията на колежа

    Френски

    Участието в тримесечен тримесечен курс по бизнес френски език има много предимства за хората, които искат да подобрят професионалните си умения по френски език. Тези програми предлагат комбинация от обучение по френски език, фонетика, лекции за френската цивилизация, както и сесии, посветени на устното и професионалното писане.

    • Cape Town, Южноафриканска Република

    Редовно обучение

    1 семестър

    На територията на колежа

    Английски език

    Обичате ли да използвате вашите комуникационни умения и да се занимавате с цифрови медии? Или харесвате изучаването на това, което ни прави хора и подчертава нашите общи черти, като в същото време ни учи какво ни прави различни? Семестриалните курсове, налични в UCT, ще ви осигурят практически комуникационни и дигитални умения, заедно с основни теоретични знания, за да ви дадат необходимите компетенции за създаване и разработване на съдържание в редица платформи. Студентите се насърчават да станат критични мислители, да използват качествени методологии, да поставят под съмнение общи предположения и популярна мъдрост и да участват в активен дебат относно съвременни проблеми, които влияят на живота ни. Светът е подложен на радикална промяна и продължаващата технологична революция се нуждае от критични мислители, които могат да работят с набор от когнитивни умения и от множество области на знанието, за да намерят решения на днешните изключително сложни проблеми. Ако мислите критично и решавате проблеми, тогава се присъединете към програмата за семестриално обучение в чужбина днес! Изберете от разнообразие от бакалавърски и магистърски курсове в широка гама от дисциплини за международен кредитен трансфер.

    • Madrid, Испания

    6 Месеца

    Дистанционно обучение

    Испански

    Техническият курс по бизнес и институционална комуникация, предлаган от Института Сенека, е представен като интересно обучение за тези, които желаят да работят в областта на комуникацията или вече изпълняват функции, свързани с тази област и желаят да задълбочат познанията си или да ги актуализират.

    • Online

    Задочно обучение

    6 седмици

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Научете как да създавате точни, ангажиращи и въздействащи текстове за бизнес контекста. Професионална комуникация: Бизнес писане и разказване на истории е кратък онлайн курс от The Economist, предназначен да помогне на бизнес специалистите да привлекат и адресират широка аудитория в различни писмени формати. Базиран на редакционната практика на вестника, този шестседмичен курс предлага саморефлексиращо пътуване през занаята и целта на писането и разказването на истории, като ви дава увереност да общувате с партньори и служители. Достъпният подход към граматиката „инструменти, а не правила“ отключва практически умения за изграждане на сплотени изречения и абзаци и показва как елементи като избор на думи, пунктуация и структура могат да увеличат максимално въздействието и яснотата. Освен това ще проучите начини за прецизен източник на информация, ще се научите да засилвате аргументите с визуализации на данни и ще откриете методи за конструктивно и съвместно редактиране.