Akademichnikursove.com

Курсове Журналистика - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Журналистика

Журналистически курсове ще ви даде техники, умения и принципи, необходими да се развива кариерата си в областта на журналистиката, дори по-далеч. Журналистически курсове могат да се вземат и от работещи професионалисти и не само от аматьори. Поради нарастващата му популярност, обаче, ситуацията се е променила бързо през последното десетилетие, както и много училища вече предлагат бакалавърски, така и курсове за следдипломно обучение по журналистика. Можете да избирате от голямо разнообразие от курсове по журналистика, които варират от творчески писане, редактиране или редактирането на курсове за свободна практика журналистика. Всички тези специализирани курсове са предназначени да развиват креативността на учениците, като им предоставя по-широк знания на журналистическата среда.


Студентите ще придобият практически и теоретични знания по време на курсове по журналистика. Теоретичното обучение се основава на такива дисциплини като комуникационни проучвания, културни изследвания, антропология или литературна критика.The ръце на част от обучението обхваща много различни области, като се фокусира най-вече върху различните форми на писане, като например доклади, новини, интервюта, анализи, коментари, функции. Студентите също така имат възможност да придобият други основни умения, свързани с журналистика, като работи с модерна дигитална технология и овладяването медийна комуникация. Журналистически курсове са насочени към учениците на всички нива от начинаещи до напреднали самите писатели. Докато някои от тези курсове се преподават в класната стая, много други са на разположение в интернет, което ги прави достъпни за почти всеки.


Да погледнем в различните курсове по журналистика, изброени по-долу, за да намерите този, който ви подхожда най-добре!

8 резултата за Журналистика Filter

Философски курс

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
Кампус Задочно обучение 81 часове Запитване на информация Испания Barcelona

Насочена към фотографи и студенти, които искат да научат повече за професията на спортния фотограф и свързаните с него пазари.

Broadcasting Program for International Students

Miami Media School
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Miami

Медийните ни училища предлагат акредитирани програми за радио и телевизия, акредитирани от Акредитиращата комисия за кариерни училища и колежи (ACCSC), базирана във Вашингтон. Училището е одобрено от катедрите по образование в Колорадо и Илинойс и е член на престижни организации като Национална асоциация на радиопредаванията.

Barcelona – Journalism & Communications

IES Abroad
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Испания Barcelona + още 1

Въведение в журналистиката

ALISON
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 3 часове Република Ирландия Galway

Вие сте начинаещ журналист? Въведение в журналистиката разглежда основните практики и процедури на журналистиката и репортаж по журналистика. Тази безплатна онлайн журналистиката разбира се разглежда как да се идентифицира новина история, как да се изследва историята и начина на водене на интервюта, за да се извлече информация, която трябва да се подготви справедлив и балансиран доклад новини.

Разбира се, на документалната фотография и фотожурналистика

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
Кампус Задочно обучение 7 месеца Запитване на информация Испания Barcelona

Общувайте, възбуди, изненада и синтезира: това са предизвикателства за всеки фотограф, посветена на комуникацията, независимо от средата (вестници, списания, архиви, издателства ...) и подкрепа (хартия, видео, телевизия или интернет), която публикува тяхната работа.

Стажантската програма в Буенос Айрес, Аржентина

Mente Argentina
Кампус Редовно обучение 6 - 18 седмици Февруари 2020 Аржентина Buenos Aires

Стажант е някой, който работи в една временна позиция с акцент върху обучението на работното място, а не просто работа.Стажантите са обикновено колеж или университет, студенти, но те могат също така да

Разбира се в журналистиката

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

журналистиката разбира ICI е създадена с опитни журналисти да ви дадат най-доброто в областта на журналистиката техники и образование. Журналистиката е много предизвикателна област, така че трябва да получите въоръжени с умения, които са желани от работодателите и оценени от обществеността.

Една седмица курс по мода журналистика

Conde Nast College
Кампус Редовно обучение 1 седмица Септември 2019 Великобритания London

Курсът "Condé Nast Fashion Journalism" е интензивна едноседмична програма за запознаване на студентите с редица практически умения и съществена информация по темата. Подходящ е за всеки, който се интересува от модата и начина на живот журналистика, която иска да разбере повече за медиите и да развие писмените си умения.