ACADEMICCOURSES

Курсове Застраховане в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Застраховане в Германия

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Има много различни форми на застраховане, вариращи далеч извън рамките на разположение на физически лица покритие за намаляване на потенциалните загуби, свързани с автомобилния операция или медицински сметки. Студент се фокусира върху този въпрос трябва да бъдат подготвени да вземат курсове по математика, етика и международната политика.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Курсове по Застраховане в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Застраховане в Германия. Цялата информация тук!

1 резултата за Застраховане, Германия Filter

Курс по застраховка за климатичен риск

Frankfurt School of Finance & Management
Курсове
05 May 2021
<
Редовно
<
3 дни
07 May 2021
Английски
Кампус

Природните бедствия са основна пречка за развитието в много страни, подкопавайки устойчивото развитие и водят до загуба на живот и поминък. Курсът ще помогне да се разбере спе ...

Научете повече