Filter
Курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Здравна администрация - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Здравна администрация

Курсът е образователен път, който предоставя формална информация за конкретна тема в академична среда. Курсовете често са добър начин за изследване на предмети, преди да се включат в редовна дипломна програма.

Какво е курс по здравна администрация? В тази област се проучва управлението и организацията на здравните програми, за да се осигурят ефективни медицински грижи за хората и общностите. Курсовете по тази тема могат да включват болнични системи, правителствено здравеопазване, управленски умения, здравна политика, здравни закони, координация и ефективност на офиса. Тези теми са силно наложителни за разработването на нови, подобрени програми за здравеопазване в целия свят, за да се гарантира, че всички лица получават своевременно професионално здравеопазване.

След като вземат курс по здравна администрация, студентите могат да се окажат с по-голяма способност да комуникират ефективно с другите. Тези студенти са склонни да показват силни управленски умения и могат да обърнат внимание на фини детайли. Много работодатели търсят тези умения в различни отрасли.

Цената на записване в курса може да зависи от редица фактори, включително вида, местоположението и размера на училището. Студентите винаги се насърчават да се свързват с офисите на приемниците, за да задават въпроси или да изследват онлайн училищата, за да намерят най-точната информация за обучението.

След завършване на курс по здравна администрация, студентът може да обмисли придобиването на напреднала степен в областта, за да осигури свързана кариера. Работодателите често търсят ученици с внушителен образователен опит, а с правилното резюме студентът може да се занимава с кариера като администратори на здравни грижи, директори на програми за здравеопазване, мениджъри на домове за домашни грижи, администратори на клиники, надзорни специалисти в извънболничната помощ, здравни режисьори по поведението, застрахователни застрахователи и социални социални администратори.

Курсът може да бъде ефективен начин да ви запозная с областта на здравната администрация. Курсове често се предлагат в колежи, университети и други образователни институции по целия свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

2 резултата за Здравна администрация

Mildred Elley

Медицинските асистенти ще научат правилния телефонен етикет, как да поздравят пациентите, правилните техники за графики и архивиране, застрахователна обработка, текстообр ... [+]

Професиите в областта на здравеопазването са една от най-бързо растящите кариерни полета в страната. Департаментът по медицинска помощ предлага три опции за програма, една степен и две сертификационни програми.

Медицински асистент степенПрограма за сертификати за клинични медицински помощнициПрограма за сертифициране на медицински офис

Тези три медицински асистентски програми подготвят студентите за начални позиции в лекарски кабинети и други медицински заведения. Тези курсове помагат да се развият уменията, необходими за превъзходство в здравната индустрия.... [-]

Съединени Американски Щати Albany New York Pittsfield
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
International Career Institute

ICI дава възможност да се присъедини към предизвикателство, но много пълноценен областта на медицината като медицински секретар. Ако сте наистина се интересуват от здраве ... [+]

ICI дава възможност да се присъедини към предизвикателство, но много пълноценен областта на медицината като медицински секретар. Ако сте наистина се интересуват от здравето и медицината и имат превъзходни умения за обслужване на клиенти, можете да се насладите на възнаграждаване кариера в тази професия.

Курс Outline Прилагане на принципите на поверителността, неприкосновеността на личния живот и сигурността в медицинска среда Поддържане на досиетата на пациентите Контролиране на запаси и доставки Подготовка и обработка на медицински сметки Организирайте графици Поддържане на безопасността на работното място Медицинска терминология Перспективи за кариера Перспективи за кариера ... [-]
Великобритания London
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски