ACADEMICCOURSES

Курсове Здравна администрация в Съединени Американски Щати. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Здравна администрация в Съединени Американски Щати

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

 

Съвременните медицински организации, особено на големи предприятия, изискват извършването на значителен бизнес администрация. Студент, който има намерение да продължи кариерата си в подкрепа на медицинската индустрия може да се възползва, като попълните академична програма на здравната администрация, преди да кандидатствате за желаните своите позиции.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове по Здравна администрация в Съединени Американски Щати - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Здравна администрация в Съединени Американски Щати. Цялата информация тук!

1 резултата за Здравна администрация, Съединени Американски Щати Filter

Програма за медицински помощници

Mildred Elley
Съединени Американски Щати, Albany + 2 Още
Курсове
Септември 2020
<
Редовно обучение
Английски
Campus

Медицинските асистенти ще научат правилния телефонен етикет, как да поздравят пациентите, правилните техники за графики и архивиране, застрахователна обработка, текстообработк ...

Научете повече