Akademichnikursove.com

Курсове по Изкуствознание в England. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Изкуствознание в England

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Под терминът „изкуства“ се разбира област на изследвания, която включва творчески подход към предмета на изучаването, който се противопоставя на научно и математическо мислене. Повечето програми по изкуства се фокусират върху литература, живопис, музика и други.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове Изкуствознание в England - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Изкуствознание в England. Цялата информация тук!

56 резултата за Изкуствознание, England Filter

Курс: Развитие на игрите

South & City College - Birmingham
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Великобритания Birmingham

Нашите курсове са за всеки, който се интересува от кариера в разработването на компютърни игри и игралното съдържание за индустрията и медиите. Вие ще спечелите звук в тези области, докато работите в различни платформи.

Курс по Web

London Training
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 12 седмици Септември 2019 Великобритания London + още 1

Нашият курс за уеб и графичен дизайн обхваща механиката за създаване и поддържане на уебсайт. В този курс, вие овладявате уменията за разработване, проектиране и поддържане на уебсайт. Ще придобиете пълни познания по HTML, XHTML, HTML5, Cascading Style Sheet (CSS), валидация на JavaScript формуляри, jQuery интеграция, Adobe Dreamweaver, Adobe Experience Design (UI / UX) и Adobe Photoshop, които са абсолютно необходими за създаване на професионално изглеждащи уебсайтове ,

Кратък курс: Фотография за социални медии

Red Smart Academy With Falmouth University
Онлайн обучение Редовно обучение 4 седмици Запитване на информация Великобритания Falmouth

Независимо дали управлявате вашето лично присъствие или присъствие на марката онлайн, използването на правилните изображения е съществена част от разказването на вашата история чрез социалните медии. Този четириседмичен онлайн курс е вашето основно ръководство за визуално разказване на истории, като ви учи как да оптимизирате наличните за вас инструменти за изображения и да ги прилагате правилно, за да създавате привлекателни истории в социалните медийни платформи.

Видео продукция

Access Creative College
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York + още 6

Ако обичате всичко за видео продукцията и фотографията и бихте искали да работите в тази област, този курс по Ниво 3 е идеалният начин да се подготвите за университетска или творческа работа.

Игри за технологии

Access Creative College
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York + още 6

Ако обичате компютърни игри и бихте желали да разработвате и програмирате свои собствени, тогава този курс по Level 3 Games Technology е идеалният начин да се подготвите за творческа кариера или университет.

Игри за изкуство

Access Creative College
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York + още 6

Ако обичате компютърни игри и бихте искали да създадете свои собствени проекти, тогава този курс по игри на ниво 3 е идеалният начин да се подготвите за творческа кариера или университет.

Курс за разработване на игри

Access Creative College
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York + още 6

Ако обичате компютърни игри и бихте искали да започнете да създавате свои собствени, тогава този курс за развитие на игри Level 2 е идеален за вас.

Английски PLUS курс

Loxdale English Centre
Кампус Редовно обучение 1 - 30 седмици Запитване на информация Великобритания Brighton

Английският курс "Плюс" съчетава нашия изключително популярен курс по английски език с вълнуващо разнообразие от културни и образователни теми като изкуство, градинарство, мода, драматургия, ситопечат, фотография, екология, медии, британска култура и творчески английски.

Рино (CAD) за бижута

British Academy of Jewellery
Кампус Редовно обучение 1 седмица Запитване на информация Великобритания London

По време на този курс ще бъдете запознати с редица техники за моделиране, използвайки софтуер за проектиране с помощта на компютър (CAD) Rhino.

Британската култура за бижутерската промишленост

British Academy of Jewellery
Кампус 1 седмица Запитване на информация Великобритания London

По време на този курс ще бъдете запознати с живата бижутерийна индустрия в Лондон и богатството от културни ресурси, с които разполагате в града. Курсът ще се проведе отчасти в BAJ, където ще бъдете потопени в работилниците, заобиколени от инструменти и материали, използвани за създаване на бижута, и отчасти навън за организирани разходки и екскурзии до различни музеи и културни организации.

Wax Carving Practice и теорията на кастинга

British Academy of Jewellery
Кампус Редовно обучение 1 седмица Запитване на информация Великобритания London

По време на този курс по практикуване на восъчна резбарство и теория за леене на бижута, вие ще бъдете запознати с редица техники за резбарство и отливане на знания. Ще получите опит от първа ръка за восъчна резбарство, прилагана от бижутери и ще бъде подкрепена с създаването на гривна, подходяща за леене.

Лондон Директно записване - Университетски колеж в Лондон

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Великобритания London

Това е вашият шанс да живеете и да учите заедно с ученици от Великобритания и по целия свят, като директно се записвате в University College London.

СМР уеб дизайн специализирано обучение (1d0-520)

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Slough

Научете основните уеб дизайн умения, които са необходими за насърчаване или пускане на пазара на бизнес идея с този курс Специалист СМР Web Design.

СМР напреднал HTML 5.0 и CSS3 обучение с изпит (1d0-620)

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Slough

Сертифицирайте в технологиите на специализираните необходими, за да стане старши уеб разработчик с това СМР Advanced HTML5 и CSS3 курс и изпит пакет от Certified Интернет уеб Professional (СМР).

СМР сътрудник обучение развитие сайт с изпит (1d0-61b)

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Slough

Се сертифицират и да докаже, че имате знания, за да се разработи уеб сайтове за вашите работодатели с това СМР на сайта Развитие Associate обучение и изпит пакет.