Akademichnikursove.com

Задочно обучение курсове.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Изкуствознание

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Под терминът „изкуства“ се разбира област на изследвания, която включва творчески подход към предмета на изучаването, който се противопоставя на научно и математическо мислене. Повечето програми по изкуства се фокусират върху литература, живопис, музика и други.

Задочно обучение Изкуствознание курсове и онлайн на краткосрочни курсове в Изкуствознание. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

63 резултата за Изкуствознание Filter

Програма - Разработване на видео игри

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Sioux City + още 1

Каним ви да изпробвате нашата онлайн програма за разработване на видео игри. Програмата развива умения за моделиране, текстуриране, основни скриптове, художествени знания и тръбопровод за видеоигри.

учат в чужбина програма

In Florence Academy
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Италия Florence

Опитът, живеещи в града, известен в цял свят като "люлката на Ренесанса". InFlorence академия може да се намери в най-старата част на Флоренция, в красивия площад Пиаца S. Спирито заобиколен от типични тратории, кафенета и традиционни занаятчийски работилници, в центъра на града, но далеч от претъпканите туристически райони.

Лятно училище за творчески изкуства (13 - 14 години)

Arts University Bournemouth - Summer Courses
Кампус Задочно обучение 2 седмици Запитване на информация Великобритания Bournemouth

Този курс е специално предназначен за млади студенти, които имат голям интерес към изкуството, дизайна и медиите, които желаят да развият своите артистични таланти. В продължение на две седмици лятното училище предлага вълнуващ практически курс, който съчетава креативно обучение с стимулиращи семинари и практически сесии, така че студентите да могат да изследват творчески Pathways и да развиват умения за своето бъдеще. Ще бъдете насърчавани да експериментирате с различни предмети от изкуството, като ви дава възможност да изследвате собствения си творчески стил и вашето разбиране за творческия процес, от развитието на идеите до завършеното парче.

Курс по творчески съвместни процеси - нов

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Кампус Задочно обучение 3 месеца Октомври 2019 Бразилия Rio de Janeiro

Курсът "Съвместни творчески процеси" се стреми да освободи обществеността от предварително установени концепции във връзка с творчеството, като представи възможности за мислене, като същевременно насърчава разделянето на основните творчески бариери, използвайки разнообразни инструменти в практически семинар.

Разбира се в него (уеб дизайн)

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

ICI доставя уеб дизайн разбира се, че ще ви държи значителна в процъфтяващите сектори за електронна търговия и ИТ. Нашият курс ви учи всичко, което трябва да се създадат практически и атрактивни уеб страници. Като уеб дизайнери стават все по-търсени, вие определено ще благодаря на себе си, че избрахте този курс.

Модно изкуство - онлайн уроци

University of Fashion - Online Fashion Design School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати New York

Нашият онлайн мода рисунка, правейки и илюстрация видео уроци ще ви помогнат да реализирате своите проекти на хартия и да направи един художник от вас! Да бъдеш в състояние да комуникират своите дизайнерски идеи на другите е критична стъпка към превръщането на успешен моден дизайнер.

уебмастър - отзивчив уеб дизайн на курса

Distance Learning Centre
Онлайн обучение Задочно обучение 140 часове Отворено кандидатстване Великобритания UK Online

Webmaster The - адаптивен уеб дизайн курс е за студенти с по-рано съществуващото знание на HTML и CSS, и е идеално последваща програма за тези, завършени с уебмастера HTML & CSS модул за начинаещи, това разбира се всичко, което трябва да знаете, че учи за отзивчив уеб дизайн (RWD), и ви предоставя ноу-хау, за да се изгради невероятна, отзивчив уеб сайтове, използвайки най-новите HTML5 и CSS3 технология.

Think Tank's Online Program

Think Tank Training Centre
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 16 месеца Запитване на информация Канада Canada Online + още 1

Програмата Think Tank Online има за цел да обучи работниците за CG индустрията в следните роли: - среда за игри (потапяне в реално време) - моделиране на твърди повърхности за филми (роботи, мечове, кораби и т.н.) игри (герои, които играят роля във видеоигрите) - Биологично моделиране на филми (живи елементи за филми - герои, същества, животни, организми и др.) за създаване на активи и е четири пълни срока - общо 16 месеца, всеки срок е 14 седмици. Първият термин е "Фондация" и всеки може да кандидатства, но трябва да отговаряте на системните изисквания. След завършване на курса, вие ще продължите да избирате специалността си за кариера за междинни и напреднали семестри. Не е нужно да знаете вашата специализация преди да кандидатствате, тъй като можете да откриете вашите способности, докато работите в срока на фондацията. Крайният семестър е индивидуалното менторство. По време на програмата ще имате достъп до нашия онлайн портал за обучение, където се свързвате с други студенти и професионални наставници на работната индустрия. Тук можете да задавате въпроси, да споделяте портфейли, да получавате професионална насока и обратна връзка - всичко онлайн! Акценти на програмата: - 16 месеца обучение - Плащане за срок или всички наведнъж - 5% отстъпка, когато плащате за всичките четири условия нагоре - Предприети от директорията учебни програми, които позволяват демонстрации, насочени към работа - Седмичен урок по часове на живо и Въпроси и отговори професионалисти - Достъп до цялостния ресурсен център на Think Tank - Live on-the-one наставничества Предпоставки: - Настолен компютър на Windows, уеб камера, слушалки и време за фокусиране и работа - 18-годишна или диплома за средно образование

кинематография програма

The Film Connection
Кампус Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Muscle Shoals Anchorage North Pole Juneau Jonesboro Little Rock Bakersfield Eureka Los Angeles Palm Springs San Diego San Francisco San Jose Santa Barbara Boulder Denver Hartford New Haven Norwalk Washington Fort Myers Jacksonville Miami Orlando Panama City Pensacola Tallahassee Tampa West Palm Beach Daytona Beach Marina del Rey + още 29

Също така се нарича директора на фотографията (или DP, за кратко), операторът е човекът, който носи на "магията" зад камерата, смесване неговия / нейния технически познания на осветителни техники с художествен усет за съставяне на най-добрите снимки за филма ,

вечер графиката цех

Kensington and Chelsea College
Кампус Задочно обучение 10 седмици Запитване на информация Великобритания London

Това графиката цех е практичен студио базирана програма за начинаещи и средно напреднали ученици. Вие ще получите добра представа за графиката медиите и заземяването в широк спектър от техники като суха игла, Collagraph, Лино Cut, Monoprinting, офорт и Фото-ецване.

интензивно понятието изкуство

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Кампус Задочно обучение 60 часове Запитване на информация Испания Alicante

Базовото обучение по професионална да развиват основните ви идеи за герои и сценарии.

фотография Майсторски: пълно ръководство за 200 модул

Of Course Learning
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати USA Online Великобритания UK Online + още 1

Този онлайн фотография майсторски изследва различни области от основните settngs камера, стилове на снимане и редактиране. Този курс ще ви научи на тънкостите на фотографията дори и ако имате малко, за да няма опит. За начинаещи до напреднали, този курс обхваща всичко от конкретни стилове за това как да се използват продукти, и като звездна фотографии ...

уеб дизайн курс сноп

SuperSkilz
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 12 месеца Август 2020 Великобритания London UK Online + още 2

Ever счита проектиране сайтове? Винаги мислех, че може да е малко прекалено техническа? Този пакет съдържа курс по една от най-широко използваните софтуерни програми за уеб дизайн за нетехнически хора ...

камера разбира оператор

CPA Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 300 часове Септември 2019 Испания Zaragoza + още 1

Оператора на камерата играе жизнено важна роля в целия процес за запис. Следователно, качеството на изображението е от съществено значение за изключителна аудиовизуален продукт. В търсене на най-добрия курс на камера оператор? Вие вече сте открили. В CPA Online ние я имаме!

моден стайлинг и стрелба

Milan Fashion Campus
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 седмици Октомври 2019 Италия Milan + още 1

Fashion Styling & Стрелба Вашият Fashion Styling & Стрелба в Милано