Akademichnikursove.com

Задочно обучение курсове.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Изкуствознание

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Под терминът „изкуства“ се разбира област на изследвания, която включва творчески подход към предмета на изучаването, който се противопоставя на научно и математическо мислене. Повечето програми по изкуства се фокусират върху литература, живопис, музика и други.

Задочно обучение Изкуствознание курсове и онлайн на краткосрочни курсове в Изкуствознание. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

64 резултата за Изкуствознание Filter

Интердисциплинарен Принтмейкинг

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw
Кампус Задочно обучение 2 семестри Запитване на информация Полша Wrocław

В рамките на тази програма студентите ще могат да се реализират интердисциплинарни печат медийни проекти, избрани от следните студия: дълбок, релеф, литография, сериграфия или Creative тираж.

Програма за 3D анимация

Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1.5 - 3 години Септември 2019 Канада Edmonton Saint John + още 2

Мечтаете ли за кариера в невероятната анимационна индустрия? Rocket Sky е онлайн училище за анимация, преподавано от професионалисти от световна класа. Ние предлагаме достъпни цени за обучение и възможности за финансиране на пълно или непълно работно време.

Програма - Разработване на видео игри

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Sioux City + още 1

Каним ви да изпробвате нашата онлайн програма за разработване на видео игри. Програмата развива умения за моделиране, текстуриране, основни скриптове, художествени знания и тръбопровод за видеоигри.

Кратък курс по изкуства и културен мениджмънт

European School of Economics
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 месеца Септември 2019 Великобритания London Италия Florence Rome Milan Испания Madrid + още 7

Професионалната програма на ESE за управление на изкуствата и културата в European School of Economics във Флоренция е предназначена да създаде иновативни лидери в областта на визуалните изкуства и култура. След завършване на курса студентите ще имат възможност да влязат в Pathway на международния свят на изкуството, например в музейната среда и пазара на изкуството. Програмата съчетава строги курсове, преподавани от професионални доценти и ценни възможности за обучение на място, за да се разграничат учениците в обществената, частната и нестопанската среда.

учат в чужбина програма

In Florence Academy
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Италия Florence

Опитът, живеещи в града, известен в цял свят като "люлката на Ренесанса". InFlorence академия може да се намери в най-старата част на Флоренция, в красивия площад Пиаца S. Спирито заобиколен от типични тратории, кафенета и традиционни занаятчийски работилници, в центъра на града, но далеч от претъпканите туристически райони.

Моден курс по фотография

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
Кампус Задочно обучение 90 часове Запитване на информация Испания Barcelona

Насочена към фотографи и студенти, интересуващи се от света на модната фотография.

Завършил диплома в областта на изкуствата управление

University of Technology Sydney
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Австралия Sydney + още 1

The Graduate диплома по международен мениджмънт Arts се основава на възпитаник сертификат за разработване студенти "критични, интерпретиране и решаване на проблеми способности. Тя осигурява солидна подготовка по основите на управлението изкуства и културна политика, като същевременно осигуряват възможност за известна специализация и развитие на специфични интереси.

Barcelona - Arts & Culture

IES Abroad
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Испания Barcelona + още 1

Лятно училище за творчески изкуства (14 - 16 години)

Arts University Bournemouth - Summer Courses
Кампус Задочно обучение 2 седмици Юли 2019 Великобритания Bournemouth

Този курс е специално предназначен за млади студенти, които имат голям интерес към изкуството, дизайна и медиите, които желаят да развият своите артистични таланти. В продължение на две седмици лятното училище предлага вълнуващ практически курс, който съчетава креативно обучение с стимулиращи семинари и практически сесии, така че студентите да могат да изследват творчески Pathways и да развиват умения за своето бъдеще. Ще бъдете насърчавани да експериментирате с различни предмети от изкуството, като ви дава възможност да изследвате собствения си творчески стил и вашето разбиране за творческия процес, от развитието на идеите до завършеното парче.

Курс по творчески съвместни процеси - нов

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Кампус Задочно обучение 3 месеца Октомври 2019 Бразилия Rio de Janeiro

Курсът "Съвместни творчески процеси" се стреми да освободи обществеността от предварително установени концепции във връзка с творчеството, като представи възможности за мислене, като същевременно насърчава разделянето на основните творчески бариери, използвайки разнообразни инструменти в практически семинар.

Разбира се в интериорния дизайн и декорация

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

ICI дава възможност да се научат интериорна декорация и дизайн удобно и бързо. По-важното е, че ще се научат всички умения, необходими, за да станат успешни в областта, тъй като нашата, разбира се, разработен с утвърдени професионалисти в бранша.

Шиене - онлайн уроци

University of Fashion - Online Fashion Design School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати New York

Шевни е един от най-важните дисциплини в модния дизайн. Нашите шиене видео уроци обхващат всичко от обучение как да вденете шевна машина, за да се научат как да шият един от най-трудните материали от всички, кожа.

Разбира аудио пост

CPA Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 300 часове Септември 2019 Испания Zaragoza + още 1

Аудиовизуалните медии генерират много съдържание, както образ и звук, трябва да бъдат обработвани от квалифицирани техници.

Adobe Illustrator важното - онлайн програма

Friends of Design - Academy of Digital Arts
Онлайн обучение Задочно обучение Южноафриканска Република Cape Town

Adobe Illustrator е мощен и гъвкав инструмент за създаване на илюстрации за печат и Web. Чрез подслушване в силата на този вектор базирана програма, можете да създадете подробен и мащабируема изкуство за почти всяко приложение ...

програма за професионална фотография

Photoacademy & Living Faces Berlin
Кампус Задочно обучение 2 - 12 месеца Запитване на информация Германия Berlin

Практическите курсове са насрочени за събота и неделя и се ръководи от професор практикуващ фотография. Това е дванадесет месеца програма - един значителен период от време, за да учат и да се развиват свой собствен стил и да създадете свой портфейл. Можете също да изберете 3 месеца клас фотография, започвайки 01 юни. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ви изпращаме програмата.