Akademichnikursove.com

Курсове Изкуствознание - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Изкуствознание

Тя е обща поговорка, че светът става все по-малък. Това разбира се не се отнася за един свиващ се свят, а по-скоро процеса на свързване на света заедно с електрониката и телекомуникациите. Лесно е да се съобщение на приятел в един миг с модерни устройства, и то най-вероятно само ще стане по-лесно с течение на времето.

За да се разбере как лична комуникация устройства и най-популярните джаджи са се появили, първо трябва да се запитате: "Какво е курс по електроника и телекомуникационно?" Много от световните изгряващи звезди в производството на електроника старта си с ненаситна любознателност за телекомуникациите и възможност да вземе един клас. Сега, има стотици различни курсове в индустрията, като всеки се фокусира върху нещо уникално.

Тъй като предприятията в света стават преплетени, действителната кордата, която ги държи заедно, биха могли да бъдат описани като телефонен кабел или DSL кабели. Има няколко неща, толкова важни за съвременната индустрия като силна опора на решетката за комуникации, и това е мястото, където телекомуникационни инженери правят тяхната марка. Нови курсове, които се фокусират върху тази и други теми дават възможност на студентите да получат необходимите умения, за да се конкурират.

Както при всяко свидетелство, разбира се, или степен, разходите за обучение за електрониката и телекомуникациите, се определя от училището, където се предлагат курса. За да получите точна информация за обучение, това е залог, за да се свържете с училището директно.

Само времето ще покаже, когато бъдещето на телекомуникациите ще вземе по света, но за сега, има десетки различни кариери в областта.Като последните курсове, които учат за нови концепции и технологии предоставят още по-добър шанс за получаване и поддържане на желаната работа.

 

Ако работите и ще клас, най-ефективният начин за двете е чрез онлайн клас, или може да искате да комбинирате физически лекции и лаборатории с мобилното обучение в училището по ваш избор. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

152 резултата за Изкуствознание Filter

Курс: Изпълнение на играта

Aalto University Executive Education
Кампус Редовно обучение 6 дни Октомври 2019 Финландия Helsinki

Game Executive е известна програма, изключително предназначена за компаниите за игри, които търсят експоненциален растеж. Той запознава участниците с основите и стратегиите, които се крият зад управлението и изграждането на успешен бизнес, така че те да могат да изстрелят небето своето бизнес развитие. Game Executive работи успешно от шест години, като събира участници от цял свят и предлага възможности за глобална мрежа. Програмата се осъществява в сътрудничество между висшия университет и индустрията на Финландия, включително експерти, инвеститори, партньори и най-важното - финландската игрова общност.

Анимация, VXF, Игри и VR: Основи

Escola Britânica de Artes Criativas
Кампус 5 месеца Запитване на информация Бразилия Pinheiros

Уникална възможност да се доближите до вселената на компютърната графика и да придобиете общи познания в различните си сегменти като: Анимация, Концептуално изкуство, Специални ефекти (VFX), Игри и виртуална реалност (VR). Ученето се случва по време на разработването на поредица от проекти, т.е. студентът ще се "учи чрез правене" по 100% практически и интердисциплинарен начин. Програмата е създадена за студентите, които се интересуват от темата, но имат малък или никакъв опит и биха искали да станат професионалисти или да променят кариерата си.

Интензивен чертеж на CLASS'ART

Paris Academy of Art
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Франция Bois-Colombes

Class'Art е едногодишна интензивна програма, предназначена да осигури солидна основа за студенти, които възнамеряват да продължат обучението си в академични или професионални художествени школи по света или да помогнат за усъвършенстване на уменията за наблюдателни рисунки на художници със съществуваща практика. Упражненията са предназначени да стимулират рационален процес за превръщане на визуални феномени в линия и стойност. Строгият учебен план е съсредоточен върху традиционното проучване на мазилките и рисуването от живия модел.

Програма - Разработване на видео игри

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Sioux City + още 1

Каним ви да изпробвате нашата онлайн програма за разработване на видео игри. Програмата развива умения за моделиране, текстуриране, основни скриптове, художествени знания и тръбопровод за видеоигри.

производство DHEC / дистрибуция

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Франция Paris

Осигуряване на солидна теоретична студенти фондацията в икономика, право или историята на киното и аудиовизията, които ще им позволят, по време на своята бъдеща кариера, обогати тяхното възприемане на професията и да се улесни вземане на решения.

Курс по кинематография

Roma Film Academy
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Rome

Добрата фотография често може да направи филм успешен, дори когато разказът е слаб. И обратното, лошата фотография може да съсипе една добра история, макар и добре разказана. Следователно, това е роля, която възниква, по много начини, на същото ниво като това на режисьора. Фотографията е много технически отдел, който обаче изисква силен артистичен компонент и затова е подходящ за тези, които знаят как да комбинират тези две умения.

учат в чужбина програма

In Florence Academy
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Италия Florence

Опитът, живеещи в града, известен в цял свят като "люлката на Ренесанса". InFlorence академия може да се намери в най-старата част на Флоренция, в красивия площад Пиаца S. Спирито заобиколен от типични тратории, кафенета и традиционни занаятчийски работилници, в центъра на града, но далеч от претъпканите туристически райони.

Храна ФОТОГРАФИЯ Летен курс

Istituto Italiano di Fotografia
Кампус Редовно обучение 30 часове Юли 2020 Италия Milan

Интензивен курс, който има за цел да предостави на участниците, които вече притежават основните фотографски техники, инструментите, за да научат методите, трикове и трудности при професионалната фотография. Студентът ще се научи да планира и организира собствения си творчески процес, като се започне от идеята за проекта, след това се премине през процеса на изследване на предложените теми, като се планират следните оперативни фази като стрелба, постпродукция и накрая разработването на крайния продукт. Фотографите ще имат възможността да взаимодействат с различни фигури, работещи в света на храната и професионалната фотография.

следдипломна квалификация специалност в обществения изкуство и нови творчески стратегии

Bauhaus-Universität Weimar
Кампус Редовно обучение 4 семестри Октомври 2019 Германия Weimar

Факултетът по изкуства и дизайн в Bauhaus-Universität Weimar създадена на английски език, следдипломна програма за магистърска степен в »Public Art и ...

Лятно училище за творчески изкуства (14 - 16 години)

Arts University Bournemouth - Summer Courses
Кампус Задочно обучение 2 седмици Запитване на информация Великобритания Bournemouth

Този курс е специално предназначен за млади студенти, които имат голям интерес към изкуството, дизайна и медиите, които желаят да развият своите артистични таланти. В продължение на две седмици лятното училище предлага вълнуващ практически курс, който съчетава креативно обучение с стимулиращи семинари и практически сесии, така че студентите да могат да изследват творчески Pathways и да развиват умения за своето бъдеще. Ще бъдете насърчавани да експериментирате с различни предмети от изкуството, като ви дава възможност да изследвате собствения си творчески стил и вашето разбиране за творческия процес, от развитието на идеите до завършеното парче.

Курс за илюстратор на модата - Милано

IUAD Accademia della Moda
Кампус 9 месеца Октомври 2019 Италия Milan

Модните дизайнери отговарят за етапа на изследване и проектиране, определят тенденциите и определят вдъхновението за колекцията.

Едногодишен курс - Анимационен филм

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Кампус Редовно обучение 1 - 1 година Септември 2019 Чехия Prague

Запознайте се с факултета зад международния успех на чешкия анимационен филм! Свържете се с дългогодишната традиция на анимационния филм в FAMU.

Диплома за 2D анимация

Centre for Arts and Technology
Кампус Редовно обучение 15 месеца Септември 2019 Канада Kelowna

Вие сте анимационен фанатик? Видът човек, който мрази събуждането на будилник за училище, но винаги може да скочи от леглото за карикатури в събота сутрин? Дали "воденето на бележки" в клас означава непрекъснато правене на драскотини и сънуване на деня за отдалечени фантастични светове и колоритни знаци? Ако е така, 2D анимация

Разбира се в графични илюстрации и основи дизайн (Adobe Illustrator)

First Media Design School
Кампус Редовно обучение 65 часове Август 2019 Сингапур Singapore

Този курс е специално проектиран, за да научи учащите холистичен подход да ценят и прилага дизайн основи, изграждане на марката и опаковката на продукта в 2D и 3D формат.

3D анимация за курс по телевизия и кино

Inter-Dec College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Канада Montreal

Създавайте истории, герои, футуристични пейзажи и специални ефекти направо от собственото си въображение!