$close

Филтри

Преглед на резултатите

Курсове Управление и човешки ресурси - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Управление и човешки ресурси

По отношение на висшето образование, думата "Разбира се" обикновено се отнася до академичната инструкция, която се провежда в рамките на предварително определен период от време и включва внимателно изследване и прера… Научете повече

По отношение на висшето образование, думата "Разбира се" обикновено се отнася до академичната инструкция, която се провежда в рамките на предварително определен период от време и включва внимателно изследване и преразглеждане на определена предметна област или тема.

Само това, което е разбира се в изпълнителната човешките ресурси? Това изисква курс на обучение често се попълни в рамките на един учебен срок, и в нея се обучават лица, които вече работят в човешки ресурси, така че да може да поеме по-силна разбиране на различни теми, представляващи интерес в областта. Общите части на проучване и преглед включват развитието на умения и инструменти, необходими за лидерство изпълнителен човешките ресурси, като лидерство и коучинг умения, международни съображения на човешките ресурси и тактики за водене на преговори. Участниците ще придобият знания за това как да мрежа и по-нататъшно разширяване на техните професионални контакти.

Някои студенти, които участват в курсове изпълнителни човешките ресурси, правят това в опит да получат по-висока заплата за длъжността, която вече имат, а други да го направят, за да получат ценна и актуална представа за най-различни въпроси, които представляват интерес за световните специалисти по човешки ресурси , Други все още го правят, за да подобрят своите автобиографии преди да потърсят нова работа.

Поради значителното отклонение от един курс изпълнителен човешките ресурси към следващата, няма предварително определена цена за такава програма. Студентите се интересуват от тези курсове трябва да се свържете всяко училище обмислят за уместна информация за обучение.

Успешно издържалите всички необходими курсовата в програма изпълнителен човешките ресурси са подготвени за работа в широк спектър от доходоносните райони. Много продължа да работят като мениджъри по човешки ресурси и мениджъри, или като персонал, отношения със служителите или управители на обезщетение.Други все още да си намерят работа по бизнес администрация, информационните технологии и образованието.

Желаещите задълбочаване на знанията на изпълнителната човешките ресурси се съветва да прегледа нашата широка база данни от съответните програми на разположение в световен мащаб. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Damelin Part Time
Йоханесбург, Южноафриканска Република +3 Още

При успешно завършване на програмата, учащият ще получи Damelin Short програма по Основи на човешките ресурси Сертификат. ... +

При успешно завършване на програмата, учащият ще получи Damelin Short програма по Основи на човешките ресурси Сертификат. -
Курсове
Задочно
Кампус