ACADEMICCOURSES

Курсове Административни практики в Аржентина. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Аржентина

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

Аржентина е сърцето на висшето образование, особено от техните изследвания ориентирани учебни програми. Това даде възможност на студентите да се ползват практически знания и умения, но и засилено практическо приложение знания. Това помогна на учените да даде решения на проблемите на страната.

Курсове по Административни практики в Аржентина - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Аржентина. Цялата информация тук!

1 резултата за Административни практики, Аржентина Filter

Завършил програма Старт-Up

Mente Argentina
Аржентина, Буенос Айрес + 1 Още
Курсове
Февруари 2020
<
Редовно обучение
<
6 месеца
испански
Campus

През последните няколко години, особено след като Аржентина девалвация валута, повече чуждестранни студенти са се записали на аржентинските университетите да си вършат Masters ...

Научете повече