Akademichnikursove.com

Курсове по Административни практики в Belo Horizonte. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Belo Horizonte

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Вземи магистърска степен по бизнес администрация. Тези магистърски програми ще ви даде познания за лидерство, стратегическо планиране и анализ. Както и всички други неща, които трябва да успее в административна роля.

Бразилия в момента е сред 20-те най-добри показатели държави по отношение на икономиката, дължащи се на техния изключителен ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Не е много езиковата бариера, тъй като повечето от курсовете се предлагат на португалски език.Бразилия има 50 държавни и 80 частни университети

Доста по-високи учебни заведения са разположени в Бело Оризонте. Някои от значителните университети и Бразилия като Faculdades Кенеди и Universidade Федерална де Минас Жерайс са базирани тук.

Курсове Административни практики в Belo Horizonte - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Belo Horizonte. Цялата информация тук!

1 резултата за Административни практики, Belo Horizonte Filter

гимназията с техническо приложение

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Кампус Редовно обучение 3 години Март 2020 Бразилия Belo Horizonte

Това е училище на средна + техническо образование в областта на управлението, с акцент върху предприемачеството и мениджмънта, които подготвя студентите да поемат бъдещето си.