ACADEMICCOURSES

Курсове Административни практики в Бразилия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Бразилия

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Администрацията е област за изучаване на основни и задълбочени бизнес концепции, включително финанси, маркетинг, работа в екип и организация. Тази област на знания е полезна за студентите, които търсят възможност да изградят кариера в бизнеса или искат да повишат текущата си позиция в една фирма.

Някои от най-добрите университети в Латинска Америка са базирани в Бразилия, страна, която има повече от 2000 висши учебни заведения. Университети в Бразилия може да бъде разделена на следните класификации: Федералното правителство управлявани университети; държавни правителствени контролирани университетите; общинската власт, управлявани университети и частни университети.

Курсове по Административни практики в Бразилия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Бразилия. Цялата информация тук!

1 резултата за Административни практики, Бразилия Filter

гимназията с техническо приложение

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Курсове
<
Редовно
<
3 години
Portuguese
Кампус

Това е училище на средна + техническо образование в областта на управлението, с акцент върху предприемачеството и мениджмънта, които подготвя студентите да поемат бъдещето си. ...

Научете повече