Filter
Курсове
Канада Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Административни практики в Канада. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Канада

Администрация е критичен компонент за всяка работа и включва управлението на потока на офиси, проекти и задачи. Това е необходимо за всяка индустрия и тя е важен набор от умения за много професионалисти. Администрация курсове в Канада може да помогне за напредък в кариерата си, тъй като тези курсове предоставят умения и знания за това как успешно да управлява проекти, програми и служители. Те може да се приема онлайн, в университетите или с програми за професионално развитие.

Администрация курсове в Канада предоставят необходимите умения, за да бъдат конкурентоспособни на пазара днес 'S. Курсове като бизнес администрация и здравеопазването администрация могат да бъдат изучавани поотделно или в комбинация с образователни програми. Администрация курсове в Канада обикновено са взети от лица, работещи в човешките ресурси, управление, управление на проекти или офис администрация, но уменията научени могат да се прилагат за много индустрии.

Канада е дом на много университети, различни култури, и има уникални възможности да демонстрират умения за администриране. Когато изучавате курсове администрация в Канада ще бъдат изложени на богатство от знания, международни и вътрешни възможности за растеж, и световно известен практически опит. Администрация курсове в Канада може да ви помогнат да получите вашите цели! Продължи да четеш, за да научите повече!

Научете повече Свиване

1 резултата за Административни практики, Канада

Montreal Technical College (MTC)

Развиване на умения за прилагане на принципи, правила ... ... [+]

Програма Цел Да се ​​развият уменията за прилагане на принципите, следните правила и процедури: метод за свирене е ревизирани текстове на френски дизайн административна информация за управление на качеството подход за управление на времето и визуално представяне на документ, изготвяне и оформление на кореспонденция на френски език. Развиване на умения за използване на компютърни средства по-долу: базов софтуер за текстообработка, данни, електронни таблици, както и разработване на комуникационни умения за комуникация на работното място и да управлява, и на френски и английски език, офисните комуникации.... [-]

Канада Montreal
Септември 2019
Английски,Френски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски