Akademichnikursove.com

Курсове Административни практики в Холандия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Холандия

Холандия е най-добрият избор за образование и професионално развитие на студентите и кариерни специалисти от цял ​​свят. Тези, които изберат да преследват администрация курсове в Холандия могат да се комбинират отлична образователна програма с културен растеж, в една вълнуваща и динамична страна с толкова много да предложи, като с живот градове, прекрасна природа, очарователни градове, както и изобилие от музеи, музика и изкуство.

Администрация курсове в Холандия може да изглежда по най-различни въпроси в областта на бизнеса и администрацията. Някои от основните теми на курсовете администрацията в Холандия разглежда въпроси в управлението по време на промени, разработване на бизнес планове, стратегическо мислене и вземане на решения, както и на световния пазар. Курсовете администрацията в Холандия могат да предложат и на пълно работно време, на непълно работно време, както и опции за онлайн обучение.

Обърнете внимание чрез курсове за администрацията в Холандия по-долу и може да откриете, курсовете, които ще ви помогнат да постигнете целите си!

5 резултата за Административни практики, Холандия Filter

сертификацията за профил на ръководството

Schouten Global
Кампус Редовно обучение 3 - 4 дни Запитване на информация Германия Munich Холандия Amsterdam Великобритания Bracknell + още 4

Профилът на Лидерски кръг ™ и сертифицирането са собственост на The Leadership Circle. Schouten Global е европейският партньор, притежаващ лиценз за обучение по сертификация, който позволява на треньорите по целия свят да работят с този мощен инструмент за оценка.

Организационни и взаимоотношения, коучинг междинни

Schouten Global
Кампус Редовно обучение 12 дни Запитване на информация Германия Munich Холандия Amsterdam + още 2

Организационни и взаимоотношения Коучинг междинни (CRR Global) е единствената акредитирана програма на ICF за обучение на треньори в света.

Организационни и взаимоотношения коучинг фундаменти

Schouten Global
Кампус Редовно обучение 2 дни Запитване на информация Германия Munich Холандия Amsterdam + още 2

Организационните и взаимоотношенията системи за коучинг Основи (CRR Global) е единствената ICF акредитирана програма за обучение на треньори в света.

Коактивно коучинг | Междинен

Schouten Global
Кампус Редовно обучение 12 дни Запитване на информация Германия Munich Холандия Amsterdam Швеция Zürich Heidelberg Hamburg Zeist Белгия Brussels Geneva + още 10

Активираната от ICF междинна програма за коучинционно коучинг (CTI): ви дава възможност да започнете професионална кариера в обучението; Ви дава възможност да станете ICA акредитиран Co-Active Coach; Дава възможност да станете член на международната съвместна мрежа с 27 000 членове; Осигурява постоянна професионална подкрепа.

активно коучинг | фундаменти

Schouten Global
Кампус Редовно обучение 2 - 3 дни Запитване на информация Германия Munich Холандия Amsterdam Швеция Zürich Heidelberg Hamburg Zeist Белгия Brussels Люксембург Luxembourg City Geneva + още 12

Активираната от ICF програма за коактивни коучинг фундаментални програми (CTI): фокусира върху индивидуалното обучение; Предизвиква трансформация; Постига по-високи постижения и по-дълбока връзка и изпълнение; Е първата част от 6-месечна програма за обучение на коучинки.