Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Texas Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Административни практики в Texas. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Texas

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Административни практики в Texas - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в Texas. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Съединени Американски Щати

1 резултата за Административни практики, Texas

Други възможности в тази научна област:
TrainUp

... [+]

. Обучение по PHR - SPHR [-]
Съединени Американски Щати McKinney
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски