Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Texas McKinney Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Административни практики в McKinney. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в McKinney

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Образованието в сфера на администрацията обикновено включва бизнес-ориентирани предмети, например финанси, комуникация и маркетинг. Тази академична област има за цел да подготви студентите за работа в бизнеса или като ръководител, или като част от екип.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Административни практики в McKinney - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Административни практики в McKinney. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Административни практики, McKinney

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Texas
McKinney
Тип на обучение
Темпо на обучение
TrainUp

... [+]

. Обучение по PHR - SPHR [-]
Съединени Американски Щати McKinney
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски