Akademichnikursove.com

Курсове Телевизионни науки - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Телевизионни науки

Курсовете се гмуркат дълбоко в различни теми. Студентите могат да вземат курсове за повишаване на уменията, получаване на квалификация или получаване на кредит в по-висока степен. Като цяло, курсовете могат да помогнат на учениците да придобият знания, които са полезни в кариерата им.

Какви са курсовете по телевизията? Тези курсове обикновено изследват аспекти на телевизионното излъчване, вариращи от талант в ефир до задкулисно производство. Това може да включва и задълбочен анализ на телевизията, нейното гледане и въздействието й върху културата. Студентите могат да изследват теми, свързани с историята на излъчването, технологиите, писането на сценарии, продуцирането, режисирането и обявяването. Най-често срещаните понятия, обхванати в тези курсове са изпълнение, компютърна анимация, импровизация, интерактивни медии и записване на местоположението. Курсовете по програмата могат да предлагат практически модул за обучение, при който студентите да създават телевизионно шоу.

Учениците, записани в телевизионни курсове, могат да развият солидни умения за редактиране и производство, които да им помогнат да напреднат в кариерата си в телевизионната индустрия. Управлението на времето е друго важно умение, което студентите научават, което може да им помогне да управляват ежедневните си графици.

Курсове по телевизионни програми са достъпни в цял свят. Местоположението на училището, продължителността на курса и други променливи влияят върху това, което студентите плащат за участие. Тъй като всяко училище има различна структура на таксите, най-добре е студентите да се свържат с тези институции за подробности относно таксите и таксите.

Има широка гама от кариерни пътеки за студенти, които завършват курсове по телевизионни програми. Като цяло, хората с по-напреднали умения и познания имат конкурентно предимство на пазара. Някои от най-често срещаните роли на работа включват инженери по записване, оператори на камери, продуценти на излъчване, програмисти, редактори и учители. Тези специалисти често работят за кабелни мрежи, телевизионни мрежи, местни телевизии и производствени компании.

Курсове по телевизионни проучвания могат да се вземат през лятото или онлайн. И в двата случая курсовата програма предоставя допълнителни акредитиви, които могат да развият кариерата си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

7 резултата за Телевизионни науки Filter

Филмов и телевизионен производствен курс

Oakfields College
Кампус Редовно обучение 2 години Февруари 2020 Южноафриканска Република Lynnwood Ridge Edenvale Cape Town + още 2

По време на този курс твоите проекти включват правене на музикални видеоклипове, документални филми, момчета, реклами и кратък филм.

Broadcasting Program for International Students

Miami Media School
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Miami

Медийните ни училища предлагат акредитирани програми за радио и телевизия, акредитирани от Акредитиращата комисия за кариерни училища и колежи (ACCSC), базирана във Вашингтон. Училището е одобрено от катедрите по образование в Колорадо и Илинойс и е член на престижни организации като Национална асоциация на радиопредаванията.

Разбира се от филмово и телевизионно производство

CPA Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 300 часове Септември 2019 Испания Zaragoza + още 1

Искам да бъда продуцент и телевизионен филм? Вземете тази възможност! Филмовата индустрия и телевизията расте ежедневно и аудиовизуалния сектор изисква квалифицирани специалисти с опит в областта на киното и телевизията производство.

горното течение на внедряване на системи

CPA Online
Онлайн обучение Редовно обучение 500 часове Септември 2019 Испания Zaragoza

За да работи като режисьор в телевизията трябва солидна техническа основа, която можете да получите само с пълен курс на поведение, тъй като системите, които предлагаме в CPA Online.

Разбира се - актьорско майсторство за кино и телевизия

VanArts
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Канада Vancouver

Записване в програмата за диплома в William Davis Центъра за изследване участници в VanArts означава, че ще бъде наставляван от някои от най-добрите актьори, които сте гледали на екрана, и дойде да спазват

Разбира се - за излъчване на радио и телевизия

VanArts
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Канада Vancouver

Пътуването ви да се подготвите в ефир започва в Broadcasting за програмата Radio & Television предлага чрез Columbia Academy

Годишен актьорски курс за актьор Cine Televisivo

International Cinema Academy Milano
Кампус Задочно обучение 11 месеца Запитване на информация Италия Milan

Цели на курса: Обучение на участници в кино телевизията с финална практика по зададената и работната ориентация, за да могат нашите възпитаници да се движат самостоятелно в кинематографичната област.